Full aktivitet på Kungsängen GC söndag 3 maj 2009



Juniorer får testa gratis
Söndagen den 3 maj är det invigning för Kungsängens nya satsning på juniorerna. Under våren är det sedan öppen träning för icke-golfande barn som vill prova på.
- Vi vill få in nya juniorer i klubben, säger medlemsansvariga Anna Andersers.
Vidare i artikeln

Från och med onsdagen den 6 maj, klockan 17-19, är det öppen golfträning för juniorer ute på Kungsängen. Tillsammans med golfgymnasiet i Upplands-Bro får barnen träning och tips. De behöver inte ha med sig egna klubbor, det finns att låna.
- Vi vill locka fler juniorer till klubben. Vi har inte varit så starka på juniorsidan tidigare. Om vi kan locka juniorer kanske vi kan locka deras föräldrar också, säger Anna Andersers, medlems- och gästansvarig på Kungsängen Golf Club.
- Vi vill att barnen ska få chansen att se vad golf är.
Allt är inte klart i överenskommelsen med golfgymnasiet, men preliminärt är det öppen juniorträning måndag och onsdag fram till midsommar. Träningstiden är 17-19, och juniorerna har en egen range att träna på. Längre fram är det tänkt att de ska komma ut på banan och spela.
För att inviga nysatsningen blir det alltså fest för hela familjen söndagen den 3 maj. Det blir ponnyridning, ballongflygning och tävlingar.
- Tanken är att vi ska fortsätta samarbetet med golfgymnasiet även under hösten, säger Anna Andersers.
Måste man anmäla sig för att vara med?
- Nej, det är bara att dyka upp.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0